Feel good – look good -do good

Aromatherapie praktijk voor natuurgeneeskundig advies, therapeutische massages en op maat gemaakte natuurlijke huidverzorging

Feel good – look good – do good

Het komt van binnenuit, je straalt het uit en het werkt aanstekelijk voor je omgeving. Begin met jezelf. Durf voor ontspanning en stilte te kiezen, juist als je het gevoel hebt dat je dóór moet of nog harder moet werken om te presteren. Rust en zelfvertrouwen trekt meer moois aan dan stress en een gespannen lichaam. Goed voor jezelf zorgen zal anderen inspireren en zo doe je ook nog eens iets goeds voor de mensen om je heen. 

Aromatherapie is een heel mooie vorm van ondersteuning als je door een moeilijke periode gaat waarbij stress, overspannenheid of een burn-out zich voordoet. We kunnen bepaalde stress gerelateerde huidklachten verzorgen. En je helpen je lichaam en geest te ontspannen en beter te slapen. Zo kunnen we je lichaam weer helpen in balans te komen zodat je immuunsysteem voor je kan zorgen. Als Aromatherapeut kan ik je begeleiden. Met aromatherapie bereiken we mooie resultaten. Maar, ik ben geen arts, en geen psycholoog. Aromatherapie is een aanvulling op reguliere zorg en nooit een vervanging.

 

Aromatherapie consult

Een aromatherapie behandeling bestaat over het algemeen uit 5 consulten incl. het intake gesprek. Afhankelijk van de klacht kan dit verschillen. Het behandelplan en de tijdslijn stellen we samen op en we bespreken hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. In een aromatherapie traject mag je een uitgebreide analyse verwachten naar aanleiding van het ingevulde anamnese formulier. Deze bespreken we tijdens het intake gesprek. De daaropvolgende afspraken komen natuurgeneeskundig advies, massagebehandelingen en e.v.t. life style aanpassingen aan bod.

 

therapeutische massage

Een moment voor jezelf en écht ontspannen is iets wat we onszelf maar al te vaak ontzeggen”. 

Je hebt het te druk, je gedachten razen door je hoofd en je spieren voelen stijf aan. Een ontspannende Aromassage kan je helpen zowel lichamelijk als mentaal helemaal te ontspannen. 

Ik pas het type massage en olie op jouw behoeften aan. Zodat je spanningen zo van je af voelt glijden en je rust voelt die je nodig hebt: in je lijf én je hoofd.

Gepersonaliseerde Huidverzorging

Altijd al je eigen op maat gemaakte natuurlijke huidverzorging willen hebben”?   

Ik maak natuurlijke producten die jou lichaam en geest in balans brengen en je huid optimaal verzorgd. Je kunt denken aan dagelijkse huidverzorging, maar ook als je last hebt van een oppervlakkig huidprobleem kan ik je wellicht helpen.